Belgium Staffordshire 

bull terrier Club

Staffordshire Bull Terrier Club Nederland.

 

De Staffordshire Bull Terrier Club Nederland (SBTCN) is opgericht op 4 mei 1975 en is sinds 2000,  toegetreden tot de Vereniging Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland,

beter bekend als  “Raad van Beheer”. 

De SBTCN is de enige, door de Raad van Beheer erkende, rasvereniging voor de

Staffordshire Bull Terrier in Nederland.

Wij zijn de Kynologische Vereniging Brabo en hebben als doel de liefhebbers van ALLE HONDEN nader tot elkaar te brengen en de liefhebberij in zijn zuiverste vorm te bevorderen.

De vereniging tracht dit doel te bereiken via diverse activiteiten en manifestaties, o.a. door het houden van lezingen, voordrachten, filmavonden of cursussen op kynologisch gebied.

Eveneens wordt er in de schoot van de vereniging naar gestreefd de opvoeding van de hond in het algemeen beter te verzorgen.

 

U kunt bij ons ook terecht voor: Flyball, Gehoorzaamheid, Dog dancing, Agility en Showtraining.

Zoekt u een stafford, of wilt u een stafford (met stamboom) herplaatsen, neem dan kontakt op met Sandra Spoor. Als de informatie bij mij thuis ontvangen is, dan neem ik kontakt met de eigenaar op, zodat alles kan worden doorgepraat en eventuele dingen die nog ontbreken kunnen worden aangevuld.
Dan werp ik een blik in mijn zoekerslijst waar mensen zich hebben aangemeld voor een oudere hond. 
In sommige gevallen zit er al meteen iemand tussen die bij de hond zou kunnen passen. 
Die laat ik dan als eerste kontakt opnemen met de eigenaar van de hond.
Mocht dat nu niet het geval zijn, dan worden de gegevens van de hond met foto's op Facebook gezet en later ook op deze website. Vanaf het moment dat de hond op de website staat hebben mensen gelegenheid hierop te reageren. Dat gaat vaak per mail, maar ook hier heb ik de voorkeur voor een telefonisch gesprek.